ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

رسانه عبری: اطلاعات هزاران شخصیت اسرائیلی به دست ایران افتاد

رسانه عبری: اطلاعات هزاران شخصیت اسرائیلی به دست ایران افتاد یک روزنامه عبری زبان ادعا کرد، ایران اطلاعات هزاران نفر از شخصیت‌های اسرائیلی را تاکنون جمع آوری کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۴۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یسرائیل هیوم شامگاه یکشنبه در گزارشی اعلام کرد، ایران موفق شده است جزئیات دقیقی از اطلاعات شخصی هزاران اسرائیلی از جمله مسئولین عالی‌رتبه سرویس‌های امنیتی را به دست آورد.

یوآف لیمور در گزارش خود در این رسانه نوشت: نهاد‌های اطلاعاتی ایران جزئیاتی شخصی و خصوصی از هزاران اسرائیلی را چه در داخل اسرائیل و چه در خارج از آن جمع آوری کرده‌اند و این شخصیت‌ها را دسته بندی کرده و برای برخی از آنها برچسب به شدت خطرناک قرار داده‌اند، حتی برای برخی از آنها هم پیام‌هایی در رابطه با آسیب رساندن به آنها و اینکه آنها مورد هدف قرار خواهند گرفت ارسال شده که در میان آنها شماری از مسئولین سابق و فعلی در نهاد‌های امنیتی در کنار شخصیت‌های دانشگاهی به چشم می‌خورد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، ایران موفق شد از حفره‌های موجود در پایگاه‌های داده، بانک‌های اطلاعات و ضعف امنیت در تلفن‌های همراه و دستگاه‌های رایانه استفاده کرده و اقدام به جمع آوری اطلاعات تفصیلی از هزاران اسرائیلی نماید و به تصویر گذرنامه، کارت‌های شناسایی، آدرس محل سکونت، پست الکترونیکی، شماره تلفن همراه و ثابت و جزئیاتی در رابطه با نزدیکان و محل‌های کار آنها به همراه اداره بیمه اجتماعی که با آن در ابتاط هستند دست پیدا کند.

به زعم این رسانه، این اطلاعات به ایران امکان می‌دهد تا رفتار‌ها و برنامه‌های آینده این افراد را پیگیری کرده و به آنها در زمان مناسب ضربه وارد کند.

در ادامه این گزارش هم ادعا شده است ایران تعداد زیادی از دانشمندان اسرائیلی را هم زیر نظر دارد که اکثر آنها هم در (فلسطین اشغالی) زندگی می‌کنند، ایرانی‌ها حتی تماس‌های مستقیمی را با برخی از آنها گرفته و نسبت به احتمال آسیب رساندن به آنها هم هشدار داده‌اند، حتی برای برخی از آنها در روز تولدشان یا تولد نزدیکانشان کارت تبریک ارسال شده است و در آن ذکر شده احتمالا جشن سال دیگر را به چشم نخواهند دید.

از دیگر افرادی که به نوشته این رسانه تحت نظر نهاد‌های امنیتی ایران قرار دارند، کارمندان سازمان‌های امنیتی اسرائیلی هستند و در میان آنها مسئولین عالی‌رتبه این سازمان‌ها هم قرار دارند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار